CO-dagen

De Christelijke Ondernemersdagen werden in 2014 voor de eerste keer georganiseerd. Toen nog in De Eemlandhoeve, een boerderij annex conferentieruimte op de grens van Bunschoten/Spakenburg en Amersfoort.

De twee jaren er na werden de ondernemersdagen gehouden in Lunteren, in Hotel en Congrescentrum Belmont. De vierde editie vond plaats in weer een grotere ruimte, namelijk De Basiliek in Veenendaal. En daar hopen we de komende jaren te blijven. We kunnen daar nog verder doorgroeien.

Dat is nodig ook want er melden zich steeds meer standhouders aan, het workshopprogramma wordt steeds breder en we kiezen nog meer dan voorheen voor beleving. Muziek, kunst of theater, we zijn blij met ook de creatieve ondernemers.

Dit jaar zijn de CO-dagen op 21 en 22 november a.s. in De Basiliek te Veenendaal.

De voorbereiding voor de 5e editie van de CO-dagen is in volle gang. Met de geheel nieuwe opzet willen we jullie nog meer inspireren en laten beleven dan de voorgaande edities. Geen standjes meer zoals bij standaard beurzen, maar we gaan het een stuk interactiever maken voor de bezoekers en de standhouders. Zo zijn er ronde tafelgesprekken en workshops waar je aan kunt deelnemen, er is een mountainbike parcours, een theatergroep, je kunt speeddaten en nog veel meer. De grote zaal van de Basiliek wordt omgetoverd tot groot marktplein met terrasjes, ronde tafels en verrassende actieve elementen. We verklappen eigenlijk al te veel, maar één ding is zeker, de CO-dagen 'nieuwe stijl' op 21 en 22 november a.s. wil je echt niet missen!

Meer informatie voor standhouders en aanmelden: klik hier
Wil je een (gratis) toegangskaart voor de CO-dagen: klik hier

Vragen Advies nodig?

Ineke Swart - den Boer
Virtueel office manager

033-20 89 006
ineke@co-netwerk.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2018 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep