CO-dagen

De Christelijke Ondernemersdagen werden in 2014 voor de eerste keer georganiseerd. Toen nog in De Eemlandhoeve, een boerderij annex conferentieruimte op de grens van Bunschoten/Spakenburg en Amersfoort.

De twee jaren er na werden de ondernemersdagen gehouden in Lunteren, in Hotel en Congrescentrum Belmont. De vierde editie vond plaats in weer een grotere ruimte, namelijk De Basiliek in Veenendaal. En daar hopen we de komende jaren te blijven. We kunnen daar nog verder doorgroeien.

Dat is nodig ook want er melden zich steeds meer standhouders aan, het workshopprogramma wordt steeds breder en we kiezen nog meer dan voorheen voor beleving. Muziek, kunst of theater, we zijn blij met ook de creatieve ondernemers. Het is dit jaar een jaar van belevenis geworden, waarin je als ondernemer geïnspireerd wordt. Kijk op de plattegrond voor een voorproefje.

Dit jaar zijn de CO-dagen op 21 en 22 november a.s. in De Basiliek te Veenendaal.

Nog een week, de laatste puntjes op de 'i' en dan is het zover! Woensdag 21 november openen de deuren voor de bezoekers om 15.00 uur en gaan de CO-dagen in de Basiliek in Veenendaal van start. Nog niet aangemeld voor de CO-dagen? Het kan nog! Klik hier voor een toegangskaart. De toegangskaarten zijn voor beide dagen geldig.

Als je je nog niet hebt opgegeven voor het buffet (€ 25,00 p.p.) op woensdag om 18.00 uur, dan heb je nu nog kans om dat snel te doen. Ja, ik wil deelnemen aan het buffet.

Vragen Advies nodig?

Ineke Swart - den Boer
Virtueel office manager

033-20 89 006
ineke@co-netwerk.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2019 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep