Welkom op de CO-dagen 2018!

De Christelijke Ondernemersdagen worden altijd rond de derde week in november gehouden. De drie programmalijnen waar CON voor staat (Ondernemen en Verbinden, Kennis, Zaken doen) komen tijdens deze twee dagen bij elkaar. Een mix van vele tientallen stands, workshops, presentaties, maar ook van speeddates, proeverijen en creativiteit. We hopen de lustrumeditie in 2018 te houden op 21 en 22 november. Op deze website wordt zeer regelmatig nieuwe informatie toegevoegd, zowel ten behoeve van (potentiele) standhouders als voor bezoekers.

Standhouders


Er zijn voor standhouders tal van mogelijkheden en via onze samenwerking met Buro Bombarie kunnen standhouders heel gemakkelijk aanmelden en kiezen uit pakketten en mogelijkheden.

Nieuw in 2018


is dat standhouders wordt gevraagd om een heel concrete beursaanbieding ‘op de markt te brengen’. Met deze aanbiedingen gaan wij als CON-organisatie aan de slag. Bezoekers (immers ook ondernemers) krijgen de kans om op een leuke manier op deze aanbiedingen in te gaan. Ook worden standhouders gevraagd om heel gericht maximaal 20 zakelijke contacten uit te nodigen die als VIP gast worden verwelkomd en een extra verrassing meekrijgen.

Voor wie?


De ondernemersdagen staan ook open voor ondernemers uit de wereld van zorg, onderwijs en non profit. Ook vertegenwoordigers van kerken en kerken-gerelateerde bedrijven zijn van harte welkom, als bezoeker en als standhouder. In 2017 hebben we tijdens de ondernemersdagen een minisymposium gehouden rond het thema ‘De Ondernemende Kerk’ en wij verwachten in 2018 daar meer mee te doen. Daarmee ontwikkelt CON zich steeds meer tot een platform waar christelijke ondernemers en ondernemende christenen elkaar ontmoeten. Precies wat wij voor ogen hadden en hebben.

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2019 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep