Leren & Veranderen in verbinding met je team

Donderdag 22 november 13.30u

Je werkt met een team en je weet dat het belangrijk is om van elkaar te leren en verandering samen op te pakken. Toch bekijken teamleden leren en veranderen vaak vooral vanuit hun eigen perspectief. Bij effectief veranderen zijn de mensen dan ook meestal het grootste knelpunt.

In onze workshop daarom geen stappenplannen en veranderstrategie├źn. We gaan ons focussen op wat leren en veranderen met mensen doet. We doen dit aan de hand van het persolog┬« Leer- en Veranderstijlmodel*. Rond het grote vloermodel bekijken we het proces van twee kanten:
1.
Wat er met je gebeurt als jij iets nieuw wilt (of moet) leren.
2.
Wat er met je gebeurt als jijzelf degene bent die het leerproces of de verandering begeleidt.

Deze workshop geeft je als leider nieuwe inzichten in jezelf en in anderen die jou helpen om tijdens een veranderproces in verbinding met je team te blijven.

* Dit model is gebaseerd op het breder bekende persolog® Persoonlijkheidsmodel (DISC).

--
Workgevers:

Jelle Admiraal
Werkzaam in het onderwijs en gedreven in het werken met groepen mensen. Als schoolleider ruim vijftien jaar ervaring in het werken met teams. Als interim-directeur bijna dagelijks bezig met veranderprocessen. In 2009 gestart als ondernemer. Sinds een aantal jaar werkzaam als trainer in het Persoonlijkheidsprofiel (DISC), het Stressprofiel en het Leer- en Onderwijsstijlmodel. Meer informatie

Henry Koopman
Heeft als leerkracht jarenlang met veel plezier gewerkt met tieners en als directeur in het primair onderwijs leiding gegeven aan verschillende teams. Op dit moment gezinsouder, trainer en coach om jongeren, opvoeders en opleiders te leren hoe zij verschil kunnen maken in hun leven. Maakt als trainer en coach o.a. gebruik van het Persoonlijkheidsprofiel (DISC), het Stressprofiel en het Leer- en Onderwijsstijlmodel. Meer informatie  

OM AAN DEZE WORKSHOP DEEL TE NEMEN: MELD JE AAN VOOR DE CO-DAGEN

Vragen Advies nodig?

Ineke Swart - den Boer
Virtueel office manager

033-20 89 006
ineke@co-netwerk.nl

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2019 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep