MEETING-POINT - 20 juni

Woensdag  20 juni 15.30 - 20.00u: Trans World Radio (Barneveld)

We zijn te gast bij Trans World Radio. Zij heeft als missie om de wereld te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus door middel van radio en andere media. Trans World Radio zendt uit in meer dan 230 talen. Ze is gehuisvest in een prachtig pand: Kasteel De Schaffelaar in Barneveld.  

We zijn te gast in dit kasteel, dat gelegen is op een eeuwenoud landgoed. Natuurlijk krijgen we een rondleiding, een presentatie over het werk van TWR en heel bijzonder: we gaan radio-opnames maken.

Welke ondernemers willen hun pitch inspreken?
Tijdens dit event krijgen 5 deelnemers de kans op hun pitch te houden. De winnende pitch wordt opgenomen in de studio en na afloop beschikbaar gesteld voor eigen gebruik.
Als je 1 van deze 5 deelnemers wil zijn, geef je dan snel op met de vermelding dat je mee wilt doen met de pitch, want de eerste 5 krijgen deze mogelijkheid!

Diner vanaf 18.30u
Zoals altijd bij een Meeting Point van CON is er gelegenheid om elkaar te spreken over zakendoen, kun je als ondernemer een vraag of probleem in het midden leggen en sluiten we af met dit keer alcoholvrije borrel en optioneel een hapje eten. Wil je na afloop een hapje mee-eten (vanaf 18.30u)? Dan zijn deze kosten voor eigen rekening en worden vooraf gefactureerd.

Van harte welkom!

Kosten lid
: gratis deelname aan Meeting-Point
Optioneel: buffet Euro 22,50 excl. btw incl. 1 drankje
Kosten niet-lid
: Euro 25,00 excl. btw
Optioneel: buffet Euro 26,50 excl. btw incl. 1 drankje
* = Verplicht veld

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep