Pitch & Putt

Donderdag 20 september 15.00 - 19.00u (Kamerik)
Pitch & Putt

De eerste CON Pitch & Putt Golfdag komt er aan!  

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel heel toegankelijk voor bijna iedereen.

Christelijk Ondernemers Netwerk heeft voor donderdag 20 september een arrangement afgesloten bij de Pitch & Putt baan in Kamerik, vlak onder Utrecht. De golfbaan is prachtig gelegen in het groen.

Het unieke aan deze dag is dat we tussen het golfen door ook ‘figuurlijk’ gaan pitchen… je krijgt namelijk voortdurend de mogelijkheid voor korte speeddates, waarin je steeds weer andere ondernemers ontmoet. En de figuurlijke ‘Putt’… dat is als je ter plekke een vervolgafspraak maakt. Je gaat overigens in een team van 4 ondernemers de baan over.

Ondernemers kunnen zich vooraf al aanmelden met een voorkeur voor een team. Dus als je bijvoorbeeld zelf drie introducees uitnodigt en meeneemt. Of als je van anderen weet dat ze aan het event deelnemen kun je vooraf met hen een team vormen. Bij de aanmelding kun dit aangeven onder ‘opmerkingen’. Er zijn zelfs diverse prijzen te winnen….

De start van de ‘netwerkgolfwedstrijd’ is om 14.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide borrel met lekkere borrelhapjes, en voor wie daarna nog wil dineren met bekende of nieuwe contacten, is er ruim gelegenheid in het restaurant. Geef je snel op, er is namelijk al volop belangstelling voor deze bijzondere dag! Na aanmelding en betaling ontvang je alle verdere praktische informatie!

Kosten lid
: Euro 35,00 excl. btw
Kosten niet-lid
: Euro 47,50 excl. btw

Kortingsactie:
Nodig je relaties uit voor deze bijeenkomst!
Kom je als team met 4 personen (of meer) dan mag je deze vanaf de 2e introducee meenemen voor Euro 37,50 excl. btw per introducee in plaats van Euro 47,50 excl. btw.
* = Verplicht veld

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep