LinkedIn Meeting

Woensdag 21 november
De Basiliek te Veenendaal

Ik (Jan Piet) heb nu bijna 2.000 LinkedIn contacten. En echt, ik probeer alleen te linken met iemand waarvan ik hoop dat ik die persoon ook een keer live kan ontmoeten.

Misschien een illusie? Ik ga het toch proberen.
Op woensdagavond 21 november.

Ik organiseer dan al twee dagen lang de CON ondernemersdagen in De Basiliek, Veenendaal. We zetten een leuk programma neer, met wat muziek, hapje en drankje...en veel onderlinge ontmoetingen. Iedereen betaalt een kleine bijdrage (25 euro of 25 euro ex btw) en we houden het informeel.
Suggesties voor het programma welkom. En contacten die willen mee organiseren ook. En o ja, als je die dag eerder komt mag je van mij ook beide dagen gratis de beursvloer op hoor.

Trouwens, ik maak gebruik van deze CON website en ook de bankrekening voor de deelnemersbijdrage is op naam van CON, maar verder staat de LinkedIn Meeting daar los van. Dus ook al heb je verder niets met Christelijk Ondernemers Netwerk, maar je bent wel een LinkedIn connectie van mij, welkom!!

vul het formulier in om je aan te melden. Na aanmelding ontvang je geregeld informatie over de meeting!

Let op: je aanmelding is pas geldig als je het deelnamebedrag van € 25 hebt overgemaakt. Dat kan ten name van CON, Triodos Bank: IBAN: NL17 TRIO 0197 9961 32, onder vermelding van LinkedIn Meeting. Voor ondernemers geldt € 25 plus btw = € 30,25. Je ontvangt na betaling een factuur voor je administratie.
* = Verplicht veld

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep