Ooit begonnen in de Aalsmeerse bloemenveiling. Handelaren stopten vlak voor de zomervakantie, op een vrijdagmiddag, met hun werk, zochten elkaar op en dronken een biertje. Wat kletsen over werk, over het afgelopen jaar, en over de vakantie die voor de boeg stond. Overigens gingen de meesten de volgende maandag weer gewoon aan het werk. Maar een traditie was geboren: de Laatste Werkdag en elk jaar wordt deze dag nog massaal gevierd. Van jong tot oud, Aalsmeer ‘ligt plat’.

Christelijk Ondernemers Netwerk wil deze traditie oppakken. Misschien ook omdat Jan Piet, oprichter van CON, geboren en getogen Aalsmeerder is. In samenwerking met Rook & Roll bieden we op vrijdagmiddag 5 juli de Laatste Werkdag aan!

Het wordt een stoere meeting. Wanneer de leden van CON binnendruppelen, zorgt Rook & Roll, een unieke club die sinds enkele jaren een even uniek concept van ‘genieten’ aanbiedt,  ervoor dat de drankjes koud staan en BBQ roodgloeiend is. Buiten steken we een gezellig vuurtje aan, klinkt muziek en is het goed toeven als er een fijn zonnetje staat aan een van de statafels. Binnen kun je perfect zitten aan een meterslange tafel of gewoon staan en gaan waar je wilt. Terwijl de laatste werkdag wordt gevierd en mensen bijpraten, ontmoeten en netwerken regelen zij doorlopend een goede lading vol smokey BBQ-hapjes.
Denk aan bijvoorbeeld aan ribs, kippenvleugeltjes en drumsticks, toast met hun befaamde warmgerookte zalm, tapenades, olijven en worst. Om het laagdrempelig en in de Rook & Roll setting te houden, verder geen opsmuk. Het is gewoon 'handen uit de mouwen en kauwen'. Maar dan wel goed en lekker, klaargemaakt volgens de beproefde recepten en BBQ methodes van Rook & Roll. Natuurlijk live klaargemaakt op de BBQ en smokers.
Oppassen dus dat je je vingers er niet bij opeet!

Locatie
De locatie bevindt zich aan de Groenewoudseweg 1B in Ermelo. Vanaf de A28 is het afslag Horst of Nulde en dan binnendoor richting Ermelo. Het is op de hoek van de Groenewoudseweg/Telgterengweg.

Kosten: 35 euro pp all inclusive. CON – leden krijgen uiteraard weer korting en betalen slechts 30 euro.

Meld je snel aan, neem gerust je partner of een introducé mee! Ook die mag dan voor de ledenprijs deelnemen aan deze bijzondere Laatste Werkdag!
* = Verplicht veld

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep