TOEKOMSTBorrel & BBQ 10 juni 2020

Een bijzondere Borrel & BBQ deze keer, want we maken de toekomstplannen van CON bekend. We verwachten al onze leden tijdens deze mooie netwerkbijeenkomst. Ben je geen lid? Dan ben je ook van harte welkom. Aanmelden is vereist (zie hieronder).

Naast de presentatie over de toekomst van CON is het vooral een informeel samen-zijn. Vuurkorven aan, rookovens en bbq’s maken dat het water je uit de mond loopt, hier en daar wat muziek, en natuurlijk genoeg te drinken. Dat is wat het is: de CON Borrel & BBQ.

Heel informeel, je kunt bij wijze van spreken lekker in je spijkerbroek, shirt, of wat je maar wilt aanschuiven. We willen niet dat je naar een netwerkbijeenkomst moet… er moet al zoveel… we hopen dat je hier over van alles kunt praten, over zaken, maar ook over voetbal, vakantie, persoonlijke zaken, whatever. Waar mogelijk zorgen we er wel voor dat jij de contactgegevens van alle deelnemers krijgt, zodat je gemakkelijk vervolgafspraken kunt maken met diegenen die je toch nog eens nader wilt ontmoeten.

Alle Borrel & BBQ bijeenkomsten zijn bij onze vrienden van Rook & Roll, die ons ontvangen op hun leuke locatie tussen Amersfoort en Harderwijk. Uitzicht op de weilanden, vlak bij afslag Horst, A28.

Voel je welkom! Leden van CON krijgen altijd een korting op de deelnameprijs, dus wellicht overweeg je ook nog een lidmaatschap. Zie daarvoor elders op deze site!

Datum: woensdag 10 juni, 16.00-19.00 uur
Locatie: Rook & Roll, Groenewoudseweg 1B 3853 NL Ermelo (route Google Maps)

Schrijf ook woensdag 4 november 16.00-19.00 uur alvast in je agenda voor de volgende CON Borrel & BBQ.

Kosten: CON leden: € 27,50, --, niet-leden: € 37,50, --
Prijzen zijn incl. btw en dus all-inclusive!

Aanmelden: mail naar jan@co-netwerk.nl en geef aan voor welke data je je aanmeldt!  

Locatie: Rook & Roll, Groenewoudseweg, 3853 NL Ermelo (route Google Maps)

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep