Workshop vlees en vis roken 8 oktober 2020

Zin om eens op een originele manier te netwerken? Nieuwe zakelijke contacten leggen, maar nu een keer niet in pak en niet in het zoveelste zaaltje van het zoveelste hotel? Schrijf je dan nu in voor de CON Workshop Roken!

In een bont gezelschap van ondernemers gaan we aan de slag met het roken van vis en vlees. Terwijl onze ‘rookmeesters’ je de fijne kneepjes van het ambachtelijke roken leren, heb je alle tijd om nieuwe zakelijke contacten te leggen. Roken, een drankje, buiten-zijn, heerlijk eten en netwerken. Dat is de CON Workshop Roken.

De CON Workshops Roken worden speciaal georganiseerd voor ondernemers die zijn aangesloten bij – of ondernemers die geïnteresseerd zijn in – zakennetwerk CON.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers per workshop meedoen, dus wees er snel bij! De workshops worden gegeven op donderdag 16 april en donderdag 8 oktober. Voor CON leden slechts € 49,50, --, voor niet-leden is de bijdrage € 69,50, --. Weer een reden om lid te zijn van CON!

Je kunt je voor deze workshop aanmelden via deze link: https://rookandroll.nl/con-workshop-roken/

De events van CON zijn gericht op ervaren, beleven en zakendoen in een ontspannen setting. Als lid geniet je van allerlei voordelen, zoals korting op deze workshop. Meer weten over het lidmaatschap van CON? Bekijk hier alle info.

Uitgelicht

Ga jij ook de uitdaging aan?


Pitch-training en hiking!Woensdag 30 mei van 14.00 - 19.00u in de bossen van Zeist.

Lees meer

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep