CON-Boost, een succesvolle onderneming

Natuurlijk staat je onderneming in de zomermaanden niet stil. Waar we op vrijdagmiddag 5 juli de ‘Laatste Werkdag’ vieren (zie vorige item in deze nieuwsbrief) starten we op woensdag 25 september met een heerlijke boost voor jouw onderneming! Als start van het ‘nieuwe seizoen’. Je kun op deze dag meerdere werksessies volgen die jou heel concreet helpen in het realiseren van groei en succes. De thema’s waar je onder andere mee aan de slag gaat:

• Hoe ga jij jouw financiële doelen voor het komende jaar behalen?
• Versterk je ‘pitch’: wie ben jij, waarom ben jij ondernemer geworden, wat is het bijzondere aan jouw producten en diensten?
• Hoe presenteer jij je online en offline?
• Wat kan het ondernemersnetwerk CON voor jou betekenen en andersom?
 
Omdat je heel concreet met je eigen onderneming aan de slag gaat is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 24. Aan het einde van de dag ronden we af met een netwerkborrel en krijg je een pakket aan zeer interessant leesmateriaal mee.

Wie, wat, waar?
Omdat je heel concreet met je eigen onderneming aan de slag gaat is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 24. Aan het einde van de dag ronden we af met een netwerkborrel en krijg je een pakket aan zeer interessant leesmateriaal mee. De dag vindt plaats in de regio Amersfoort/Utrecht, de aanvangstijd is 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten, en de kosten zijn inclusief lunch, netwerkborrel en materialen € 75,00 (excl. btw) voor leden en € 95,00 (excl. btw) voor niet-leden van CON. Aanmelden kan nu:
* = Verplicht veld

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2019 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep