Lid worden

We hebben per onmiddellijk besloten om het lidmaatschap voor de rest van 2020 gratis te maken voor iedere ondernemer, van ZZP'er tot MKB'er. Van profit, non-profit tot culturele sector. We willen de kracht van ons netwerk daarmee aanbieden aan zoveel mogelijk ondernemers die in deze crisistijd met de nodige vragen en uitdagingen worstelen.

Daarnaast vragen we je lid te worden van onze online communites op Linkedin en Facebook. Heb je een hulpvraag van wat voor aard dan ook, schroom niet om die daar te plaatsen. Maar misschien heb je ook iets te bieden, kennis of praktische hulp. Als netwerk kunnen we elkaar daar helpen. Meld je gelijk even aan bij de groepen.

CON is een uniek christelijke ondernemersnetwerk, waarbij wederkerigheid een belangrijke rol speelt. We verwachten van je als lid dat je actief bijdraagt aan het netwerk. Wanneer je lid bent krijgt je toegang tot een netwerk aan ondernemers, CON-activiteiten en evenementen.

Voordelen lidmaatschap:


  • Toegang tot een groot netwerk met christelijke ondernemers.
  • Toegang tot alle CON bijeenkomsten.
  • Abonnement op het CONnect (B2B) Magazine (4x per jaar).
  • Het delen van jouw story met de andere leden.
  • Deelname aan alle Meeting Points. (Exclusief kosten voor bijvoorbeeld een diner of proeverij)
  • Korting bij activiteiten, zoals excursies en bedrijfsbezoeken.
  • Korting bij advertenties in het CONnect (B2B) magazine.

Lid worden?


(De contributie bedraagt normaal € 150 per jaar) en loopt van 1 januari tot en met 31 december van een jaar. Het lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Wanneer je gedurende het jaar lid wordt, dan wordt de verschuldigde contributie berekend naar rato van de resterende maanden van dat jaar.
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar en loopt stilzwijgend door. De opzegtermijn is 1 maand. Na het lid worden ontvang je een factuur.
* = Verplicht veld

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep