Lid worden

Een inspirerend christelijke ondernemersnetwerk, inclusief een abonnement op het CO-Magazine en toegang tot CON-activiteiten.


Lid worden van het CON? Dan word je lid van een inspirerend christelijke ondernemersnetwerk. Voor slechts € 135,- per jaar ben je lid én krijg je het CO-Magazine en toegang tot CON-activiteiten. ZZP'ers betalen slechts € 85,- per jaar. Bedragen zijn exclusief 21% BTW.


Voordelen lidmaatschap

- Abonnement op het CONnect Business Magazine (6x per jaar).
- Deelname aan alle Meeting Points (4x per jaar). (Exclusief kosten voor bijvoorbeeld een diner of proeverij)
- Korting bij activiteiten, zoals excursies en bedrijfsbezoeken.
- 50% korting op vacatures plaatsen op Christenzaken.nl.
- Toegang tot een groot netwerk met christelijke ondernemers.
- Gratis naar de Christelijke Ondernemersdagen.


Lid worden?

Word vandaag nog lid en vul het formulier hieronder in. Het lidmaatschap is een jaarlidmaatschap en gaat in op de dag dat je je aanmeldt. Je profiteert gelijk van alle voordelen.


Het CON-lidmaatschap kost € 135 per jaar ex 21% BTW voor ondernemers van bedrijven, stichtingen en andere organisaties.


ZZP'ers betalen slechts € 85 ex 21% BTW.


Lid worden kan door het formulier hieronder in te vullen. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één jaar, en loopt stilzwijgend door. Na het lid worden ontvang je een factuur die je moet betalen. Daarna verloopt de betaling jaarlijks via automatische incasso. Hiervoor geef je bij het lid worden een machtiging om jaarlijks het tarief van je rekening te schrijven.

 

Lid worden formulier

 

Door akkoordverklaring van dit formulier geef je toestemming aan CON om een incasso-opdracht te sturen naar je bank om een bedrag van bovenstaande rekening af te schrijven wegens je lidmaatschap van CON en je bank om dit bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van CON. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Je lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar per e-mail aan info [AT] co-netwerk [DOT] nl. N.B. Na het lid worden ontvang je een factuur die je zelf moet betalen. Daarna verloopt de betaling jaarlijks via automatische incasso.