CON start met regionale afdelingen! Op verzoek van diverse ondernemers starten we dit jaar met regio’s. Vanaf mei gaan de eerste regio’s al van start. Regio’s zijn redelijk vrij om te kiezen hoe vaak ze bijeenkomen en in welke setting. Het kan dus zijn dat de ene regio kiest om wekelijks met een ondernemersontbijt bijeen te komen, en andere regio misschien tweewekelijks of maandelijks. Wellicht juist tijdens lunchtijd. Of ’s avonds. Om de regionale bijeenkomsten te bezoeken moet je wel lid zijn van CON. Een introducé of belangstellende gast kan eenmaal deelnemen zonder dat hij of zij lid is.

Vaste elementen van een bijeenkomst zijn: ontmoeting, gelegenheid om te pitchen c.q. iets over jezelf of je onderneming te delen, aandacht voor ‘business’ (kunnen we elkaar helpen in opdrachten, werk, groei) en aandacht voor persoonlijke vragen en ontwikkeling.

Wil jij ook trekker zijn van een (jouw) regio of heb je belangstelling om deel te nemen? Laat even weten via een mailtje en we nemen contact met je op!
  

Lidmaatschap CON

Wil je meer weten over het lidmaatschap van CON? CON is een inspirerend christelijke ondernemersnetwerk en biedt activiteiten aan rondom de thema's Ontmoeten en verbinden, Kennisoverdracht en Zaken doen.

CON is er voor iedere christelijke ondernemer en ondernemend christen.

Hier lees je meer over het CON-lidmaatschap.

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
info@co-netwerk. nl
© 2020 Christelijk Ondernemers Netwerk  - Disclaimer - Website realisatie door Vanderperk Groep