Voor wie meer wil dan een lidmaatschap of business partner, is er de mogelijkheid om Netwerk Partner te worden. De basis daarvan is een Promotiepakket, dat op maat gesneden kan worden ingevuld. CON zet zich op basis van dit partnership in om jouw onderneming of organisatie het hele jaar door te promoten.

Mogelijkheden zijn van banner op de website, meeliften met een mailing, mogelijkheid om bij een bijeenkomst een korte presentatie te houden, promotiemogelijkheden tijdens de Ondernemersdagen (altijd in november), tot het schrijven van een gastblog op onze site en via ons social media beleid.

We overleggen waar de vraag en de behoefte van de partner in kwestie liggen en proberen daarin te ondersteunen, te adviseren of te verwijzen naar andere CON leden. Voor alle inzet en mogelijkheden waar je gebruik van wilt maken betaal je een vast bedrag van € 50, -- per maand.

In een jaarovereenkomst leggen we afspraken en doelstellingen vast. Er wordt verder geen tegenprestatie verwacht van de Netwerk Partner (een verschil dus met de Business Partner, die weliswaar als lid zonder extra kosten Business Partner kan worden maar ‘in ruil’ bijvoorbeeld elke maand een nieuw lid moet werven).

Overigens zit in de maandelijkse bijdrage van € 50, -- ook het lidmaatschap van CON inbegrepen.
In een enkel geval kan worden overeengekomen dat een partij wel Netwerk Partner wordt maar geen maandelijkse bijdrage betaalt. In dat geval wordt een andere, voor CON rendabele, afspraak gemaakt en concreet vastgelegd ter waarde van minimaal het jaarlijkse Netwerk Partnership.

Snel naar

Vragen?

Gangboord 96
3823 TJ Amersfoort
Tel 033-2089006

info@co-netwerk. nl
© 2018 Christelijk Ondernemers Netwerk - Sitemap - Website realisatie door Vanderperk Groep