Over ons

Het Christelijk Ondernemers Netwerk (CON) is een platform voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen, met als insteek: inspiratie, passie, ondernemen en missie. CON organiseert ontmoetingen, legt verbindingen en stimuleert initiatieven. Het netwerk van ondernemers vormt daarbij de basis. Dat doen we met een crossmediale benadering: netwerkbijeenkomsten, Academy-programma’s, Business magazine, websites en social media.


Marktplein

‘MARKTPLEIN’ AAN INSPIRERENDE MENSEN, PLAATSEN EN MOMENTEN.

Wij faciliteren christelijke ondernemers en ondernemende christenen in hun ambities. Zoals een marktplein: terrasjes waar je anderen ontmoet, kramen waar van alles te koop is en waar je eigen waar kunt aanbieden. Je kunt ruilen, promoten, kennis en verhalen delen. CON is hét marktplein voor Christelijke ondernemers en ondernemende christenen.
Onze vier uitgangspunten daarbij zijn: passie, inspiratie, ondernemen en missie. We geloven dat het netwerk aan ondernemers elkaar kan inspireren, de passie voor het ondernemen kan aanwakkeren en dat ondernemen en missie elkaar vinden. CON verbindt ondernemende christenen, bedrijven en organisaties aan elkaar en aan maatschappelijke en missionaire projecten.


Doelstellingen

De doelstellingen van CON zijn:
- Christelijke ondernemers inspireren in hun passie voor het ondernemen.
- Stimuleren en ondersteunen van kansrijke ontwikkelingen en initiatieven.
- Online en offline vindbaarheid vergroten van aangesloten leden.
- Het vormen van een netwerk van ondernemers die elkaar inspireren en ondersteunen.
- Maatschappelijk verantwoord ondernemen stimuleren.


Activiteiten

CON biedt christelijke ondernemers en ondernemende christenen vooral bijzondere bijeenkomsten. Natuurlijk de jaarlijkse Ondernemersdagen (zie elders op deze site), maar ook maandelijks een meer kleinschalige ontmoeting, vaak bij een van onze aangesloten leden. Altijd verrassend, met een interessant programma, liefst op een bijzondere locatie. CON-leden kunnen ook zelf suggesties voor  bijeenkomsten aandragen of zelfs organiseren. Dit jaar 2017 gaan we ook starten met een afgeschermde ledenpagina waarop leden elkaar aanbiedingen kunnen doen en vragen om advies kunnen stellen.


jan en dpOrganisatie

De organisatie van CON is in handen van Jan Piet en Dirk-Pieter Schalkwijk